Jeju City → Busan | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Jeju City (CJU) catre Busan (PUS), Coreea de Sud este pe 04 Mai 2021 si pretul este de €8*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 19.04.2021 23:59:19.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Jeju City ⇄ Busan
Jeju Air Jeju City 22 Apr 21 7C 504 Direct Jeju Air Busan 22 Apr 21 0 zi Direct de la €29 Verifica pretul

Zborul direct Jeju City - Busan este operat de Jeju Air, Air Busan, Korean Air, Jin Air, Air Seoul pe aeronave de tip Boeing 737, Airbus А321, Airbus A220-300, Boeing 737-800, Airbus А320.

Durata de zbor medie: 1h 0m.

Zile active: Sâmbătă incepand cu 24 Aprilie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate)

Program zboruri directe din Jeju City catre Busan

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Jeju catre aeroportul Gimhae este de 292 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Jeju CJU
CJU
Aeroportul international Jeju este cel de-al doilea aeroport ca marime din Coreea de Sud, chiar in spatele aeroportului Incheon. Este situat in orasul Jeju. Aeroportul a fost deschis in 1968. Aeropo...
Vezi aeroport
Busan PUS
PUS
Aeroportul International Gimhae (coreean: 김해 국제 공항), cunoscut in mod obisnuit ca Aeroportul Gimhae (fost Aeroportul International Kimhae) este situat pe capatul vestic al Busanului, Coreea...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Jeju City - Busan - Jeju City

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Coreea de Sud catre Coreea de Sud

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Jeju City catre Busan?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Jeju City - Busan. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Busan.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Jeju City catre Busan?

Biletele de avion se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Jeju City - Busan?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Busan?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Coreea de Sud


Ai nevoie de bilete ieftine din Busan catre Jeju City? Toate ofertele low-cost sunt aici: Busan - Jeju City

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Jeju City (CJU) - Busan (PUS) - Jeju City (CJU).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular