Macao → Phnom Penh | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Macao (MFM) catre Phnom Penh (PNH), Cambodgia este pe 08 Apr 2022 si pretul este de €168*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 18.01.2022 04:04:46.

Zborul direct Macao - Phnom Penh este operat de Cambodia Airways.

Zile active: Joi incepand cu 20 Ianuarie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)
Distanta aeriana din aeroportul Macao catre aeroportul Phnom Penh este de 1,500 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Macau MFM
MFM
Aeroportul International Macau este un aeroport international din regiunea administrativa speciala din Macao, situat la capatul estic al insulei Taipa si apele vecine, care s-a deschis pentru operatiu...
Vezi aeroport
Phnom Penh PNH
PNH
Aeroportul international Phnom Penh este cel mai aglomerat si cel mai mare aeroport din Cambodgia. Este situat in districtul Dangkao la 10 kilometri (5,4 NM) la vest de Phnom Penh, capitala natiunii.
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Macao catre Phnom Penh

Macao Phnom Penh
Cambodgia
Escala
12 Mai 2022
de la €168
Macao Phnom Penh
Cambodgia
Escala
28 Apr 2022
de la €168
Macao Phnom Penh
Cambodgia
Escala
08 Apr 2022
de la €168
Macao Phnom Penh
Cambodgia
Escala
21 Mai 2022
de la €172

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Macao - Phnom Penh - Macao

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Macao - Phnom Penh

Ai nevoie de bilete ieftine din Phnom Penh catre Macao? Toate ofertele low-cost sunt aici: Phnom Penh - Macao

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Macao (MFM) - Phnom Penh (PNH) - Macao (MFM).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Macao catre Phnom Penh?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Macao - Phnom Penh. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Phnom Penh.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Macao catre Phnom Penh?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Macao - Phnom Penh?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Phnom Penh?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Cambodgia

Cele mai ieftine zboruri dus din Macao catre Cambodgia

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.