Chisinau → Salonic | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Chisinau (KIV) catre Salonic (SKG), Grecia este pe 12 Sep 2021 si pretul este de €37*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 03.08.2021 23:24:52.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Salonic
Air Moldova Chisinau 19 Aug 21 9U 619 Direct Air Moldova Salonic 26 Aug 21 7 zile Direct de la €165 Verifica pretul

Zborul direct Chisinau - Salonic este operat de Air Moldova pe aeronave de tip Airbus A319.

Durata de zbor medie: 1h 40m.

Zile active: Joi incepand cu 5 August 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Chisinau catre Salonic

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Chisinau catre aeroportul Salonic este de 859 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Chisinau KIV
KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara care gestioneaza zboruri de pasageri programate. Ace...
Vezi aeroport
Thessaloniki SKG
SKG
Aeroportul Salonic, oficial Aeroportul Salonic "Makedonia" (greaca: Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης "Μακεδονία", romanizat: Kratikós Aeroliménas Thessaloní...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Chisinau - Salonic - Chisinau

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Chisinau - Salonic

Cele mai ieftine zboruri dus din Moldova catre Grecia

Ai nevoie de bilete ieftine din Salonic catre Chisinau? Toate ofertele low-cost sunt aici: Salonic - Chisinau

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Chisinau (KIV) - Salonic (SKG) - Chisinau (KIV).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Chisinau catre Salonic?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Chisinau - Salonic. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Salonic.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Chisinau catre Salonic?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Chisinau - Salonic?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Salonic?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Grecia