Owerri → Abuja | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Owerri (QOW) catre Abuja (ABV), Nigeria este pe 29 Iul 2021 si pretul este de €54*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 25.07.2021 18:38:24.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Owerri ⇄ Abuja
USA 3000 Owerri 01 Aug 21 U5 511 Direct USA 3000 Abuja 11 Aug 21 10 zile Direct de la €105 Verifica pretul

Zborul direct Owerri - Abuja este operat de Air Peace, Dana Air pe aeronave de tip Boeing 737-500, Boeing (Douglas) MD-83, Boeing 737-300.

Durata de zbor medie: 1h 0m.

Zile active: Luni incepand cu 26 Iulie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Owerri catre Abuja

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Sam Mbakwe catre aeroportul Nnamdi Azikiwe este de 398 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Imo QOW
QOW
Aeroportul international de marfa Sam Mbakwe, cunoscut si sub numele de aeroportul de stat Imo, deserveste Owerri, capitala statului Imo din sud-estul Nigeriei. Se afla in zona guvernului local Ngor ...
Vezi aeroport
Abuja ABV
ABV
Aeroportul International Nnamdi Azikiwe este un aeroport international care deserveste Abuja, pe teritoriul Capitalei Federale a Nigeriei. Este principalul aeroport care deserveste capitala Nigeriei ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Owerri - Abuja - Owerri

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Owerri - Abuja

Cele mai ieftine zboruri dus din Nigeria catre Nigeria

Ai nevoie de bilete ieftine din Abuja catre Owerri? Toate ofertele low-cost sunt aici: Abuja - Owerri

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Owerri (QOW) - Abuja (ABV) - Owerri (QOW).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Owerri catre Abuja?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Owerri - Abuja. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Abuja.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Owerri catre Abuja?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Owerri - Abuja?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Abuja?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Nigeria