Oslo → Bergen | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Oslo (OSL) catre Bergen (BGO), Norvegia este pe 20 Aug 2021 si pretul este de €21*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 29.07.2021 16:07:24.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Oslo ⇄ Bergen
Norwegian Air Oslo 19 Aug 21 DY 616 Direct Norwegian Air Bergen 22 Aug 21 3 zile Direct de la €43 Verifica pretul

Zborul direct Oslo - Bergen este operat de Scandinavian Airlines, Wideroe, Norwegian Air pe aeronave de tip DeHavilland Dash 8 Q400, Boeing 737-800, Airbus A320 NEO, Boeing 737-700, Canadair Regional Jet 900.

Durata de zbor medie: 0h 55m.

Zile active: Marți incepand cu 3 August. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Oslo catre Bergen

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Oslo - Gardermoen catre aeroportul Bergen este de 324 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Oslo OSL
OSL
Aeroportul Oslo (norvegian: Oslo Lufthavn) este principalul aeroport international care serveste Oslo, Norvegia, capitala si cel mai populat oras din tara. Un hub pentru Norwegian Air Shuttle, acesta...
Vezi aeroport
Bergen BGO
BGO
Aeroportul Bergen, Flesland (norvegian: Bergen lufthavn, Flesland) este un aeroport international situat la Flesland in Bergen, oras si municipalitate din comitatul Hordaland, Norvegia. Deschis in 19...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Oslo - Bergen - Oslo

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Oslo - Bergen

Cele mai ieftine zboruri dus din Norvegia catre Norvegia

Ai nevoie de bilete ieftine din Bergen catre Oslo? Toate ofertele low-cost sunt aici: Bergen - Oslo

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Oslo (OSL) - Bergen (BGO) - Oslo (OSL).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Oslo catre Bergen?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Oslo - Bergen. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Bergen.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Oslo catre Bergen?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Oslo - Bergen?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Bergen?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Norvegia