Ponta Delgada → Chisinau | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Ponta Delgada (PDL) catre Chisinau (KIV), Moldova este pe 22 Apr 2022 si pretul este de €161*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.01.2022 04:14:17.

Distanta aeriana din aeroportul Ponta Delgada - Joao Paulo II catre aeroportul Chisinau este de 4,510 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Ponta Delgada PDL
PDL
Aeroportul João Paulo II, numit dupa Papa Ioan Paul al II-lea, este un aeroport international situat pe insula São Miguel, in arhipelagul portughez din Azore. Aeroportul este situat la 2 km spre ve...
Vezi aeroport
Chisinau KIV
KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara care gestioneaza zboruri de pasageri programate. Ace...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Ponta Delgada catre Chisinau

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Ponta Delgada - Chisinau - Ponta Delgada

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Chisinau catre Ponta Delgada? Toate ofertele low-cost sunt aici: Chisinau - Ponta Delgada

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Ponta Delgada (PDL) - Chisinau (KIV) - Ponta Delgada (PDL).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Ponta Delgada catre Chisinau?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Ponta Delgada - Chisinau. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Chisinau.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Ponta Delgada catre Chisinau?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Chisinau?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Moldova

Cele mai ieftine zboruri dus din Portugalia catre Moldova

Faro Chisinau
Moldova
Escala
25 Ian 2022
de la €38
Porto Chisinau
Moldova
Escala
25 Ian 2022
de la €47
Lisabona Chisinau
Moldova
Escala
15 Feb 2022
de la €47
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.