Doha → Istanbul | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Doha (DOH) catre Istanbul (IST), Turcia este pe 07 Ian 2022 si pretul este de €92*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.06.2021 06:39:14.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Doha ⇄ Istanbul
Pegasus Airlines Doha 13 Ian 22 PC 601 Direct Pegasus Airlines Istanbul 10 Feb 22 28 zile Direct de la €181 Verifica pretul

Zborul direct Doha - Istanbul este operat de Pegasus Airlines

Zile active: Joi incepand cu 25 Noiembrie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Doha catre Istanbul

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Doha - Hamad catre aeroportul Istanbul este de 2,757 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Doha DOH
DOH
Aeroportul Internațional Hamad (araba: مطار حمد الدولي, Maṭār Ḥamad al-Duwalī) este singurul aeroport international din statul Qatar. Situat la sud de capitala sa, Doha, a inlocuit...
Vezi aeroport
Istanbul IST
IST
Aeroportul din Istanbul (turc: İstanbul Havalimanı) este principalul aeroport international care serveste Istanbul, Turcia. Este situat in districtul Arnavutköy, pe partea europeana a orasului. T...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Doha - Istanbul - Doha

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Doha - Istanbul

Cele mai ieftine zboruri dus din Qatar catre Turcia

Ai nevoie de bilete ieftine din Istanbul catre Doha? Toate ofertele low-cost sunt aici: Istanbul - Doha

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Doha (DOH) - Istanbul (IST) - Doha (DOH).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Doha catre Istanbul?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Doha - Istanbul. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Istanbul.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Doha catre Istanbul?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Doha - Istanbul?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Istanbul?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Turcia