Bucuresti → Split | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Bucuresti (BUH) catre Split (SPU), Croatia este pe 20 Oct 2021 si pretul este de €24*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.09.2021 22:50:49.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Split
Blue Air Bucuresti 30 Iun 22 0B 9077 Direct Blue Air Split 07 Iul 22 7 zile Direct de la €137 Verifica pretul

Zborul direct Bucuresti - Split este operat de Blue Air pe aeronave de tip Boeing 737-800.

Durata de zbor medie: 1h 35m.

Zile active: Joi incepand cu 23 Iunie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Bucuresti catre Split

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni catre aeroportul Split - Zracna luka este de 790 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Bucharest OTP
OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. Aeroportul serves...
Vezi aeroport
Split SPU
SPU
Aeroportul Split (croat: Zračna luka Split), cunoscut si sub numele de Aeroportul Resnik (Zračna luka Resnik), este aeroportul international care deserveste orasul Split, Croatia. Acesta este situa...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bucuresti - Split - Bucuresti

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Bucuresti - Split

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Croatia

Ai nevoie de bilete ieftine din Split catre Bucuresti? Toate ofertele low-cost sunt aici: Split - Bucuresti

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bucuresti (BUH) - Split (SPU) - Bucuresti (BUH).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Bucuresti catre Split?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Bucuresti - Split. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Split.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Bucuresti catre Split?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Bucuresti - Split?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Split?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Croatia