Iasi → Ciprul de Nord | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Iasi (IAS) catre Ciprul de Nord (ECN), Cipru este pe 21 Ian 2022 si pretul este de €*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.10.2021 21:22:16.

Distanta aeriana din aeroportul Iasi catre aeroportul Ercan - Lefkosa este de 1,423 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Iasi IAS
IAS
Aeroportul International Iasi este un aeroport situat in Iasi, Romania, la 8 km (5 mi) est de centrul orasului. Unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate din Romania, Aeroportul Iasi este al ...
Vezi aeroport
Ercan ECN
ECN
Aeroportul International Ercan (turca: Ercan Uluslararası Havalimanı) este aeroportul civil principal al Ciprului de Nord, tara recunoscuta exclusiv de Turcia. Este situat la aproximativ 13 km est d...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Iasi catre Ciprul de Nord

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Iasi - Ciprul de Nord - Iasi

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Iasi - Ciprul de Nord

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Cipru

Ai nevoie de bilete ieftine din Ciprul de Nord catre Iasi? Toate ofertele low-cost sunt aici: Ciprul de Nord - Iasi

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Iasi (IAS) - Ciprul de Nord (ECN) - Iasi (IAS).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Iasi catre Ciprul de Nord?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Iasi - Ciprul de Nord. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Ciprul de Nord.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Iasi catre Ciprul de Nord?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Ciprul de Nord?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Cipru

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.