Bucuresti → Figari | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Bucuresti (BUH) catre Figari (FSC), Franta este pe 14 Sep 2021 si pretul este de €99*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 12:19:02.

Distanta aeriana din aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni catre aeroportul Figari-Sud Corse este de 1,419 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Bucharest OTP
OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. Aeroportul serves...
Vezi aeroport
Figari South Corsica FSC
FSC
Aeroportul Figari – Sud Corse sau Aeroportul Corsica Figari de Sud (franceza: Aéroport de Figari-Sud Corse) este un aeroport situat la 3 km nord-vest de Figari, o comuna a departamentului Corse-du-...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Bucuresti catre Figari

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bucuresti - Figari - Bucuresti

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Bucuresti - Figari

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Franta

Ai nevoie de bilete ieftine din Figari catre Bucuresti? Toate ofertele low-cost sunt aici: Figari - Bucuresti

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bucuresti (BUH) - Figari (FSC) - Bucuresti (BUH).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare