Iasi → Nisa | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Iasi (IAS) catre Nisa (NCE), Franta este pe 03 Iul 2021 si pretul este de €69*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 10:56:16.

Distanta aeriana din aeroportul Iasi catre aeroportul Nisa - Coasta de Azur este de 1,635 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Iasi IAS
IAS
Aeroportul International Iasi este un aeroport situat in Iasi, Romania, la 8 km (5 mi) est de centrul orasului. Unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate din Romania, Aeroportul Iasi este al ...
Vezi aeroport
Nice NCE
NCE
Aeroportul Nizza Coasta de Azur (franceza: Aéroport Nice Côte d'Azur) este un aeroport international situat la 3,2 NM (5,9 km; 3,7 mi) sud-vest de Nisa, in departamentul Alpes-Maritimes din Franta....
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Iasi - Nisa - Iasi

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Iasi - Nisa

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Franta

Ai nevoie de bilete ieftine din Nisa catre Iasi? Toate ofertele low-cost sunt aici: Nisa - Iasi

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Iasi (IAS) - Nisa (NCE) - Iasi (IAS).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare