Baia Mare → Berlin | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Baia Mare (BAY) catre Berlin (BER), Germania este pe 24 Ian 2022 si pretul este de €*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 24.10.2021 09:45:42.

Distanta aeriana din aeroportul Baia Mare - Maramures catre aeroportul Brandenburg este de 882 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Baia Mare BAY
BAY
Aeroportul International Maramures este un aeroport international mic situat in nord-vestul Romaniei, in Tautii-Magheraus, la 10 km (6,2 km) la vest de municipiul Baia Mare si in regiunea istorica Mar...
Vezi aeroport
Berlin BER
BER
Aeroportul Berlin Brandenburg „Willy Brandt” (in germana: Flughafen Berlin Brandenburg „Willy Brandt“), este principalul aeroport international din Berlin, capitala Germaniei. Se afla in imedi...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Baia Mare catre Berlin

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Baia Mare - Berlin - Baia Mare

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Baia Mare - Berlin

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Germania

Ai nevoie de bilete ieftine din Berlin catre Baia Mare? Toate ofertele low-cost sunt aici: Berlin - Baia Mare

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Baia Mare (BAY) - Berlin (BER) - Baia Mare (BAY).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Baia Mare catre Berlin?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Baia Mare - Berlin. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Berlin.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Baia Mare catre Berlin?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Berlin?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Germania

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.