Cluj-Napoca → Hamburg | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Cluj-Napoca (CLJ) catre Hamburg (HAM), Germania este pe 01 Noi 2021 si pretul este de €34*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 24.09.2021 09:15:30.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Cluj-Napoca ⇄ Hamburg
Wizz Air Cluj-Napoca 03 Apr 22 W6 3377 Direct Wizz Air Hamburg 10 Apr 22 7 zile Direct de la €75 Verifica pretul

Zborul direct Cluj-Napoca - Hamburg este operat de Blue Air, Wizz Air pe aeronave de tip Airbus А320, Boeing 737-800.

Durata de zbor medie: 2h 15m.

Zile active: Duminică incepand cu 27 Martie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Cluj-Napoca catre Hamburg

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Cluj-Napoca - Avram Iancu catre aeroportul Hamburg este de 1,233 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Cluj-Napoca CLJ
CLJ
Aeroportul International Avram Iancu Cluj este un aeroport care serveste orasul Cluj-Napoca, Romania. Cunoscut initial ca Aeroportul Someseni, este situat la 9 km (5,6 mi) la est de centrul orasului,...
Vezi aeroport
Hamburg HAM
HAM
Aeroportul din Hamburg, cunoscut in germana sub denumirea de Flughafen Hamburg, este aeroportul international din Hamburg, al doilea oras ca marime din Germania. Din noiembrie 2016, numele oficial a ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Cluj-Napoca - Hamburg - Cluj-Napoca

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Germania

Ai nevoie de bilete ieftine din Hamburg catre Cluj-Napoca? Toate ofertele low-cost sunt aici: Hamburg - Cluj-Napoca

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Cluj-Napoca (CLJ) - Hamburg (HAM) - Cluj-Napoca (CLJ).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Cluj-Napoca catre Hamburg?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Cluj-Napoca - Hamburg. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Hamburg.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Cluj-Napoca catre Hamburg?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Cluj-Napoca - Hamburg?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Hamburg?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Germania