Bacau → Dublin | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Bacau (BCM) catre Dublin (DUB), Irlanda este pe 26 Iun 2021 si pretul este de €22*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 18.06.2021 19:49:52.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bacau ⇄ Dublin
Blue Air Bacau 27 Iun 21 0B 2955 Direct Blue Air Dublin 04 Iul 21 7 zile Direct de la €278 Verifica pretul

Zborul direct Bacau - Dublin este operat de Blue Air

Zile active: Duminică incepand cu 20 Iunie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Distanta aeriana din aeroportul Bacau - George Enescu catre aeroportul Dublin este de 2,467 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Bacau BCM
BCM
Aeroportul Bacau este un aeroport international situat la 5 km distanta de centrul orasului Bacau. Aeroportul a fost mult timp baza pentru Blue Air, aceasta fiind singura companie care opera zboruri p...
Vezi aeroport
Dublin DUB
DUB
Aeroportul Dublin (irlandez: Aerfort Bhaile Átha Cliath) este un aeroport international care deserveste Dublinul, capitala Irlandei. Acesta este operat de DAA (fosta Autoritate Aeroportului din Dubl...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bacau - Dublin - Bacau

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Bacau - Dublin

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Irlanda

Ai nevoie de bilete ieftine din Dublin catre Bacau? Toate ofertele low-cost sunt aici: Dublin - Bacau

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bacau (BCM) - Dublin (DUB) - Bacau (BCM).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Bacau catre Dublin?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Bacau - Dublin. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Dublin.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Bacau catre Dublin?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Bacau - Dublin?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Dublin?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Irlanda