Bucuresti - Tel Aviv | Cele mai ieftine zboruri si bilete avion

Cel mai ieftin bilet de avion din Bucuresti (BUH) catre Tel Aviv (TLV), Israel este pe 14.11.2020 si pretul este de €20*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.10.2020 22:02:21.

Zborul direct Bucuresti - Tel Aviv este operat de El Al Israel Airlines, Wizz Air, Ryanair, Blue Air, Tarom pe aeronave de tip Boeing 737-900, Airbus А320, Boeing 737-800, Airbus А318, Boeing 737-700, Airbus А321.

Durata de zbor medie: 2h 35m.

  • Zborul direct Bucuresti - Tel Aviv incepe sa fie operat pe 05-12-2020 . Pana la aceasta data puteti zbura cu escale sau din/spre aeroporturi alternative.

Distanta aeriana din aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni catre aeroportul Tel Aviv - Ben Gurion este de 1,592 km.

*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi.
Traectoriul actual al zborului poate fi diferit.
OTP - TLV Itinerariu de zbor

Ai nevoie de bilete ieftine catre Bucuresti? Toate ofertele low-cost sunt aici: Tel Aviv - Bucuresti

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bucuresti (BUH) - Tel Aviv (TLV).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Rezervari

*In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.


OTP
TLV

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Israel

Hoteluri - Tel Aviv

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular