Bucuresti → Napoli | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Bucuresti (BUH) catre Napoli (NAP), Italia este pe 26 Iun 2021 si pretul este de €29*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 12:28:09.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Napoli
Wizz Air Bucuresti 13 Iul 21 W6 3153 Direct Wizz Air Napoli 20 Iul 21 7 zile Direct de la €64 Verifica pretul

Zborul direct Bucuresti - Napoli este operat de Wizz Air

Zile active: Vineri incepand cu 18 Iunie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Bucuresti catre Napoli

  • Blue Air 0B 143 start: 11 Iun 15:55 Luni, Miercuri, Vineri, Duminica pana pe 08.11, in afara de Bilete Blue Air
  • Wizz Air W6 3153 start: 12 Iun 13:50 Marti, Sambata pana pe 09.11 Bilete Wizz Air
Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni catre aeroportul Napoli - Capodichino este de 1,046 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Bucharest OTP
OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. Aeroportul serves...
Vezi aeroport
Naples NAP
NAP
Aeroportul International Napoli (italian: Aeroporto Internazionale di Napoli) este aeroportul international care serveste Napoli si Campania. Acesta este situat la 5,9 km (3,9 mi) la nord-nord-estul ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bucuresti - Napoli - Bucuresti

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Bucuresti - Napoli

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Italia

Ai nevoie de bilete ieftine din Napoli catre Bucuresti? Toate ofertele low-cost sunt aici: Napoli - Bucuresti

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bucuresti (BUH) - Napoli (NAP) - Bucuresti (BUH).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare