Bucuresti → Torino | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Bucuresti (BUH) catre Torino (TRN), Italia este pe 19 Iun 2021 si pretul este de €29*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 13:05:47.

Zborul direct Bucuresti - Torino este operat de Wizz Air

Zile active: Miercuri incepand cu 16 Iunie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Bucuresti catre Torino

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni catre aeroportul Torino - Caselle Sandro Pertini este de 1,450 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Bucharest OTP
OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. Aeroportul serves...
Vezi aeroport
Turin TRN
TRN
Aeroportul Torino (italian: Aeroporto di Torino), cunoscut si sub numele de Aeroportul Torino-Caselle (Aeroporto di Torino-Caselle), este un aeroport situat la Caselle Torinese, la 16 km (9,9 mi) nord...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bucuresti - Torino - Bucuresti

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Bucuresti - Torino

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Italia

Ai nevoie de bilete ieftine din Torino catre Bucuresti? Toate ofertele low-cost sunt aici: Torino - Bucuresti

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bucuresti (BUH) - Torino (TRN) - Bucuresti (BUH).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare