Craiova → Roma | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Craiova (CRA) catre Roma (ROM), Italia este pe 12 Aug 2021 si pretul este de €31*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 27.07.2021 05:57:54.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Craiova ⇄ Roma
Wizz Air Craiova 21 Sep 21 W6 3755 Direct Wizz Air Roma 25 Sep 21 4 zile Direct de la €49 Verifica pretul

Zborul direct Craiova - Roma este operat de Wizz Air.

Zile active: Sâmbătă incepand cu 31 Iulie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Distanta aeriana din aeroportul Craiova catre aeroportul Roma - Ciampino este de 958 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Craiova CRA
CRA
Aeroportul International Craiova este situat in partea de sud-vest a Romaniei, la 7 km (4,3 mi) la est de municipiul Craiova, unul dintre cele mai mari orase ale Romaniei. Incepand cu 2013, aeroportu...
Vezi aeroport
Rome CIA
CIA
Roma — Aeroportul International Ciampino „GB Pastine” (italiana: Aeroporto Internazionale di Roma – Ciampino „GB Pastine”), este aeroportul international secundar al Romei, capitala Italie...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Craiova - Roma - Craiova

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Craiova - Roma

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Italia

Ai nevoie de bilete ieftine din Roma catre Craiova? Toate ofertele low-cost sunt aici: Roma - Craiova

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Craiova (CRA) - Roma (ROM) - Craiova (CRA).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Craiova catre Roma?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Craiova - Roma. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Roma.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Craiova catre Roma?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Craiova - Roma?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Roma?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Italia