Timisoara → Torino | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Timisoara (TSR) catre Torino (TRN), Italia este pe 16 Iun 2021 si pretul este de €40*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 11:53:06.

Distanta aeriana din aeroportul Timisoara - Traian Vuia catre aeroportul Torino - Caselle Sandro Pertini este de 1,067 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Timisoara TSR
TSR
Timisoara Aeroportul International Traian Vuia este un aeroport international care serveste Timisoara, Romania. Situat in regiunea istorica a Banatului, aeroportul este numit in onoarea lui Traian Vu...
Vezi aeroport
Turin TRN
TRN
Aeroportul Torino (italian: Aeroporto di Torino), cunoscut si sub numele de Aeroportul Torino-Caselle (Aeroporto di Torino-Caselle), este un aeroport situat la Caselle Torinese, la 16 km (9,9 mi) nord...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Timisoara - Torino - Timisoara

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Timisoara - Torino

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Italia

Ai nevoie de bilete ieftine din Torino catre Timisoara? Toate ofertele low-cost sunt aici: Torino - Timisoara

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Timisoara (TSR) - Torino (TRN) - Timisoara (TSR).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare