Constanta → Cluj-Napoca | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Constanta (CND) catre Cluj-Napoca (CLJ), Romania este pe 27 Iun 2022 si pretul este de €12*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 28.09.2021 11:32:40.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Constanta ⇄ Cluj-Napoca
Blue Air Constanta 27 Iun 22 0B 3772 Direct Blue Air Cluj-Napoca 04 Iul 22 7 zile Direct de la €156 Verifica pretul

Zborul direct Constanta - Cluj-Napoca este operat de Blue Air pe aeronave de tip Boeing 737-800.

Durata de zbor medie: 1h 5m.

Zile active: Luni incepand cu 20 Iunie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Constanta catre Cluj-Napoca

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Constanta - Mihail Kogalniceanu catre aeroportul Cluj-Napoca - Avram Iancu este de 460 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Constanta CND
CND
Aeroportul Mihail Kogalniceanu este situat in sud-estul Romaniei, in comuna Mihail Kogalniceanu, la 26 de kilometri (16 km) nord-nord-vest de Constanta. Este principalul aeroport al regiunii Dobrogea...
Vezi aeroport
Cluj-Napoca CLJ
CLJ
Aeroportul International Avram Iancu Cluj este un aeroport care serveste orasul Cluj-Napoca, Romania. Cunoscut initial ca Aeroportul Someseni, este situat la 9 km (5,6 mi) la est de centrul orasului,...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Constanta - Cluj-Napoca - Constanta

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre România

Ai nevoie de bilete ieftine din Cluj-Napoca catre Constanta? Toate ofertele low-cost sunt aici: Cluj-Napoca - Constanta

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Constanta (CND) - Cluj-Napoca (CLJ) - Constanta (CND).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Constanta catre Cluj-Napoca?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Constanta - Cluj-Napoca. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Cluj-Napoca.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Constanta catre Cluj-Napoca?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Constanta - Cluj-Napoca?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Cluj-Napoca?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Romania

Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.