Bucuresti - Castellon de la Plana | Cele mai ieftine zboruri si bilete avion

Cel mai ieftin bilet de avion din Bucuresti (BUH) catre Castellon de la Plana (CDT), Spania este pe 29.03.2021 si pretul este de €61*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 24.10.2020 13:03:26.

Zborul direct Bucuresti - Castellon de la Plana este operat de Wizz Air pe aeronave de tip Airbus А320.

Durata de zbor medie: 3h 40m.

  • Zborul direct Bucuresti - Castellon de la Plana incepe sa fie operat pe 29-03-2021 . Pana la aceasta data puteti zbura cu escale sau din/spre aeroporturi alternative.

Distanta aeriana din aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni catre aeroportul Castellon - Costa Azahar este de 2,181 km.

*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi.
Traectoriul actual al zborului poate fi diferit.
OTP - CDT Itinerariu de zbor

Ai nevoie de bilete ieftine catre Bucuresti? Toate ofertele low-cost sunt aici: Castellon de la Plana - Bucuresti

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bucuresti (BUH) - Castellon de la Plana (CDT).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Rezervari

*In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.


OTP
CDT

Cele mai ieftine zboruri dus din Bucuresti catre Castellon de la Plana

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bucuresti - Castellon de la Plana - Bucuresti

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Spania

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Bucuresti catre Castellon de la Plana?

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua aici

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala. In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Hoteluri - Castellon de la Plana

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular