Bucuresti → Ibiza | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Bucuresti (BUH) catre Ibiza (IBZ), Spania este pe 18 Iun 2021 si pretul este de €23*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 10:46:52.

Distanta aeriana din aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni catre aeroportul Ibiza este de 2,137 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Bucharest OTP
OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. Aeroportul serves...
Vezi aeroport
Ibiza IBZ
IBZ
Aeroportul Ibiza (in catalana: Aeroport d'Eivissa, spaniola: Aeropuerto de Ibiza) este aeroportul international care serveste Insulele Baleare din Ibiza si Formentera in Spania, situat la 7 km (4,3 mi...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bucuresti - Ibiza - Bucuresti

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Bucuresti - Ibiza

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Spania

Ai nevoie de bilete ieftine din Ibiza catre Bucuresti? Toate ofertele low-cost sunt aici: Ibiza - Bucuresti

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bucuresti (BUH) - Ibiza (IBZ) - Bucuresti (BUH).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare