Bucuresti → Las Palmas de Gran Canaria | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Bucuresti (BUH) catre Las Palmas de Gran Canaria (LPA), Spania este pe 28 Sep 2021 si pretul este de €39*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.09.2021 20:41:11.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Las Palmas de Gran Canaria
Wizz Air Bucuresti 13 Noi 21 W6 3147 Direct Wizz Air Las Palmas de Gran Canaria 20 Noi 21 7 zile Direct de la €120 Verifica pretul

Zborul direct Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria este operat de Wizz Air pe aeronave de tip Airbus А320.

Durata de zbor medie: 6h 10m.

Zile active: Sâmbătă incepand cu 6 Noiembrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Bucuresti catre Las Palmas de Gran Canaria

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni catre aeroportul Las Palmas - Gran Canaria este de 4,096 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Bucharest OTP
OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. Aeroportul serves...
Vezi aeroport
Las Palmas LPA
LPA
Aeroportul Gran Canaria, cunoscut uneori si sub denumirea de Aeroportul Gando (in spaniola: Aeropuerto de Gran Canaria), este un aeroport pentru pasageri si marfuri pe insula Gran Canaria. Este un ae...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria - Bucuresti

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Spania

Ai nevoie de bilete ieftine din Las Palmas de Gran Canaria catre Bucuresti? Toate ofertele low-cost sunt aici: Las Palmas de Gran Canaria - Bucuresti

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bucuresti (BUH) - Las Palmas de Gran Canaria (LPA) - Bucuresti (BUH).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Bucuresti catre Las Palmas de Gran Canaria?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Las Palmas de Gran Canaria.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Bucuresti catre Las Palmas de Gran Canaria?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Las Palmas de Gran Canaria?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Spania