Bucuresti → Zurich | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Bucuresti (BUH) catre Zurich (ZRH), Elvetia este pe 09 Iun 2021 si pretul este de €57*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 10.05.2021 02:55:07.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Zurich
Swiss Airlines Bucuresti 14 Sep 21 LX 1883 Direct Swiss Airlines Zurich 19 Sep 21 4 zile Direct de la €141 Verifica pretul

Zborul direct Bucuresti - Zurich este operat de Swiss Airlines pe aeronave de tip Airbus A220-100 Passenger, Airbus A220-300, Airbus А320, Airbus A320, Airbus A320 NEO.

Durata de zbor medie: 2h 25m.

Zile active: Luni incepand cu 10 Mai. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Bucuresti catre Zurich

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni catre aeroportul Zurich este de 1,388 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Bucharest OTP
OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. Aeroportul serves...
Vezi aeroport
Zurich ZRH
ZRH
Aeroportul din Zurich, cunoscut si sub numele de Aeroportul Kloten, este cel mai mare aeroport international al Elvetiei si principalul hub al liniilor aeriene internationale elvetiene. Acesta serves...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bucuresti - Zurich - Bucuresti

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Elvetia

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Bucuresti catre Zurich?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Bucuresti - Zurich. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Zurich.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Bucuresti catre Zurich?

Biletele de avion se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Bucuresti - Zurich?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Zurich?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Elvetia


Ai nevoie de bilete ieftine din Zurich catre Bucuresti? Toate ofertele low-cost sunt aici: Zurich - Bucuresti

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bucuresti (BUH) - Zurich (ZRH) - Bucuresti (BUH).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular