Iasi → Geneva | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Iasi (IAS) catre Geneva (GVA), Elvetia este pe 02 Iul 2021 si pretul este de €84*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 11:50:54.

Distanta aeriana din aeroportul Iasi catre aeroportul Geneva este de 1,638 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Iasi IAS
IAS
Aeroportul International Iasi este un aeroport situat in Iasi, Romania, la 8 km (5 mi) est de centrul orasului. Unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate din Romania, Aeroportul Iasi este al ...
Vezi aeroport
Geneva GVA
GVA
Aeroportul din Geneva (franceza: Aéroport de Genève,), cunoscut anterior si inca neoficial ca Aeroportul Cointrin, este aeroportul international din Geneva, al doilea cel mai populat oras din Elveti...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Iasi catre Geneva

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Iasi - Geneva - Iasi

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Iasi - Geneva

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Elvetia

Ai nevoie de bilete ieftine din Geneva catre Iasi? Toate ofertele low-cost sunt aici: Geneva - Iasi

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Iasi (IAS) - Geneva (GVA) - Iasi (IAS).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare