Sibiu → Basel-Mulhouse | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Sibiu (SBZ) catre Basel-Mulhouse (EAP), Elvetia este pe 16 Iun 2021 si pretul este de €106*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 12:54:20.

Distanta aeriana din aeroportul Sibiu catre aeroportul EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg este de 1,276 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Sibiu SBZ
SBZ
Aeroportul International Sibiu este situat in sudul Transilvaniei, la 3 km (1,9 mi) vest de Sibiu si la aproximativ 260 km (160 mi) nord-vest de capitala Romaniei, Bucuresti. Din Sibiu zboara Lufthans...
Vezi aeroport
Basel-Mulhouse BSL
BSL
EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg este un aeroport international la 3,5 km nord-vest de orasul Basel, Elvetia, la 20 km sud-est de Mulhouse in Franta si la 46 km sud-sud-vest de Freiburg im Breisgau...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Sibiu catre Basel-Mulhouse

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Sibiu - Basel-Mulhouse - Sibiu

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Sibiu - Basel-Mulhouse

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Elvetia

Ai nevoie de bilete ieftine din Basel-Mulhouse catre Sibiu? Toate ofertele low-cost sunt aici: Basel-Mulhouse - Sibiu

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Sibiu (SBZ) - Basel-Mulhouse (EAP) - Sibiu (SBZ).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare