Bucuresti → Dar es Salaam | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Bucuresti (BUH) catre Dar es Salaam (DAR), Tanzania este pe 02 Mar 2022 si pretul este de €367*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 02.12.2021 17:12:10.

Distanta aeriana din aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni catre aeroportul Julius Nyerere este de 5,869 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Bucharest OTP
OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. Aeroportul serves...
Vezi aeroport
Dar Es Salaam DAR
DAR
Aeroportul International Julius Nyerere este aeroportul international din Dar es Salaam, cel mai mare oras din Tanzania. Este situat la aproximativ 12 kilometri sud-vest de centrul orasului. Aeropor...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Bucuresti catre Dar es Salaam

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bucuresti - Dar es Salaam - Bucuresti

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Bucuresti - Dar es Salaam

Ai nevoie de bilete ieftine din Dar es Salaam catre Bucuresti? Toate ofertele low-cost sunt aici: Dar es Salaam - Bucuresti

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bucuresti (BUH) - Dar es Salaam (DAR) - Bucuresti (BUH).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Bucuresti catre Dar es Salaam?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Bucuresti - Dar es Salaam. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Dar es Salaam.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Bucuresti catre Dar es Salaam?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Dar es Salaam?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Tanzania

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Tanzania

Bucuresti Zanzibar
Tanzania
Escala
03 Dec 2021
de la €339
Suceava Zanzibar
Tanzania
Escala
09 Dec 2021
de la €388
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.