Nijni Novgorod → Minsk | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Nijni Novgorod (GOJ) catre Minsk (MSQ), Belarus este pe 16 Noi 2021 si pretul este de €48*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 23.10.2021 08:42:36.

Zborul direct Nijni Novgorod - Minsk este operat de Belavia pe aeronave de tip Embraer EMB 175.

Durata de zbor medie: 2h 0m.

Zile active: Duminică incepand cu 24 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)
Distanta aeriana din aeroportul Nizhny Novgorod catre aeroportul Minsk este de 1,034 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Nizhniy Novgorod GOJ
GOJ
Aeroportul Strigino (in rusa: Аэропорт Стригино (denumit si Aeroportul International Nizhny Novgorod (rusa: Международный аэропорт Нижний Новгород)) ...
Vezi aeroport
Minsk MSQ
MSQ
Aeroportul National Minsk (anterior cunoscut sub numele de Minsk-2) este principalul aeroport din Belarus, amplasat la 42 km est de capitala tarii, fiind situat geografic pe teritoriul Raionului Smaly...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Nijni Novgorod - Minsk - Nijni Novgorod

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Rusia catre Belarus

Ai nevoie de bilete ieftine din Minsk catre Nijni Novgorod? Toate ofertele low-cost sunt aici: Minsk - Nijni Novgorod

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Nijni Novgorod (GOJ) - Minsk (MSQ) - Nijni Novgorod (GOJ).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Nijni Novgorod catre Minsk?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Nijni Novgorod - Minsk. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Minsk.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Nijni Novgorod catre Minsk?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Nijni Novgorod - Minsk?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Minsk?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Belarus

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.