Rostov-pe-Don → Chisinau | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Rostov-pe-Don (ROV) catre Chisinau (KIV), Moldova este pe 13 Noi 2021 si pretul este de €85*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.10.2021 08:37:19.

Distanta aeriana din aeroportul Rostov pe Don - Platov catre aeroportul Chisinau este de 832 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Rostov on Don ROV
ROV
Aeroportul Internațional Platov (in rusa: Международный аэропорт Платов) este un aeroport situat in apropiere de stanitsa Grushevskaya, districtul Aksaysky, regiunea Rostov...
Vezi aeroport
Chisinau KIV
KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara care gestioneaza zboruri de pasageri programate. Ace...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Rostov-pe-Don - Chisinau - Rostov-pe-Don

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Rusia catre Moldova

Ai nevoie de bilete ieftine din Chisinau catre Rostov-pe-Don? Toate ofertele low-cost sunt aici: Chisinau - Rostov-pe-Don

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Rostov-pe-Don (ROV) - Chisinau (KIV) - Rostov-pe-Don (ROV).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Rostov-pe-Don catre Chisinau?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Rostov-pe-Don - Chisinau. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Chisinau.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Rostov-pe-Don catre Chisinau?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Chisinau?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Moldova

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.