Sankt Petersburg → Chisinau | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Sankt Petersburg (LED) catre Chisinau (KIV), Moldova este pe 01 Iul 2021 si pretul este de €73*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 11:49:24.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Sankt Petersburg ⇄ Chisinau
FlyOne Sankt Petersburg 31 Aug 21 5F 116 Direct FlyOne Chisinau 10 Sep 21 11 zile Direct de la €156 Verifica pretul

Zborul direct Sankt Petersburg - Chisinau este operat de HiSky Europe

Zile active: Sâmbătă incepand cu 19 Iunie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Sankt Petersburg catre Chisinau

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Sankt-Petersburg - Pulkovo catre aeroportul Chisinau este de 1,433 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Saint-Petersburg LED
LED
Aeroportul Pulkovo a fost deschis oficial la 24 iunie 1932, ca aeroport intern de stat. In prezent Pulkovo este cel de-al 4-lea aeroport cel mai aglomerat din Rusia si din statele post-sovietice. Pu...
Vezi aeroport
Chisinau KIV
KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara care gestioneaza zboruri de pasageri programate. Ace...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Sankt Petersburg - Chisinau - Sankt Petersburg

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Rusia catre Moldova

Ai nevoie de bilete ieftine din Chisinau catre Sankt Petersburg? Toate ofertele low-cost sunt aici: Chisinau - Sankt Petersburg

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Sankt Petersburg (LED) - Chisinau (KIV) - Sankt Petersburg (LED).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare