Krasnoiarsk → Podkamennaya Tunguska | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Krasnoiarsk (KJA) catre Podkamennaya Tunguska (TGP), Rusia este pe 16 Noi 2021 si pretul este de €113*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.10.2021 08:21:53.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Krasnoiarsk ⇄ Podkamennaya Tunguska
Krasnoiarsk 02 Noi 21 27 Direct Podkamennaya Tunguska 09 Noi 21 7 zile Direct de la €215 Verifica pretul

Zborul direct Krasnoiarsk - Podkamennaya Tunguska este operat de NordStar.

Zile active: Joi incepand cu 21 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)
Distanta aeriana din aeroportul Yemelyanovo catre aeroportul Podkamennaya Tunguska este de 618 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Krasnojarsk KJA
KJA
Aeroportul International Krasnoyarsk (in rusa: Международный аэропорт Красноярск) nord-vest de Krasnoyarsk. În decembrie 2017, a fost a 14-a cea mai mare din Rusia in ...
Vezi aeroport
Bor TGP
TGP
Aeroportul Podkamennaya Tunguska (in rusa: Аэропорт Подкаменная Тунгуска) este un aeroport care serveste satele Podkamennaya Tunguska si Bor din districtul Turukhansky, Kras...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Krasnoiarsk - Podkamennaya Tunguska - Krasnoiarsk

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Rusia catre Rusia

Ai nevoie de bilete ieftine din Podkamennaya Tunguska catre Krasnoiarsk? Toate ofertele low-cost sunt aici: Podkamennaya Tunguska - Krasnoiarsk

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Krasnoiarsk (KJA) - Podkamennaya Tunguska (TGP) - Krasnoiarsk (KJA).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Krasnoiarsk catre Podkamennaya Tunguska?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Krasnoiarsk - Podkamennaya Tunguska. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Podkamennaya Tunguska.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Krasnoiarsk catre Podkamennaya Tunguska?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Krasnoiarsk - Podkamennaya Tunguska?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Podkamennaya Tunguska?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Rusia

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.