Sfantul Kitts → Toronto | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Sfantul Kitts (SKB) catre Toronto (YTO), Canada este pe 08 Feb 2022 si pretul este de €327*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 18.01.2022 02:57:16.

Zborul direct Sfantul Kitts - Toronto este operat de Air Canada Rouge.

Distanta aeriana din aeroportul Robert L. Bradshaw catre aeroportul Toronto - Pearson este de 3,335 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Saint Kitts SKB
SKB
Aeroportul Robert L. Bradshaw, cunoscut anterior ca aeroportul Golden Rock, este un aeroport international situat chiar la nord-est de Basseterre, pe insula Saint Kitts, care deserveste natiunea Saint...
Vezi aeroport
Toronto YYZ
YYZ
Aeroportul internațional Lester B. Pearson, cunoscut pur si simplu sub denumirea de Toronto Pearson sau Pearson, este principalul aeroport international care serveste Toronto, zona sa metropolitana s...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Sfantul Kitts catre Toronto

Sfantul Kitts Toronto
Canada
Direct
17 Dec 2022
de la €430

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Sfantul Kitts - Toronto - Sfantul Kitts

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Sfantul Kitts - Toronto

Ai nevoie de bilete ieftine din Toronto catre Sfantul Kitts? Toate ofertele low-cost sunt aici: Toronto - Sfantul Kitts

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Sfantul Kitts (SKB) - Toronto (YTO) - Sfantul Kitts (SKB).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Sfantul Kitts catre Toronto?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Sfantul Kitts - Toronto. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Toronto.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Sfantul Kitts catre Toronto?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Sfantul Kitts - Toronto?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Toronto?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Canada

Cele mai ieftine zboruri dus din Saint Kitts si Nevis catre Canada

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.