Medina → Chittagong | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Medina (MED) catre Chittagong (CGP), Bangladesh este pe 21 Ian 2022 si pretul este de €*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.10.2021 20:53:16.

Zborul direct Medina - Chittagong este operat de Biman Bangladesh Airlines pe aeronave de tip Boeing 787-800.

Durata de zbor medie: 5h 50m.

Zile active: Joi incepand cu 21 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Medina catre Chittagong

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Printul Mohammad Bin Abdulaziz catre aeroportul Shah Amanat este de 5,293 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Madinah MED
MED
Aeroportul International Printul Mohammad bin Abdulaziz sau Aeroportul Medina este un aeroport regional din Medina, Arabia Saudita. Deschis in 1950, gestioneaza zboruri interne, in timp ce are servic...
Vezi aeroport
Chittagong CGP
CGP
Aeroportul international Shah Amanat (in bengaliera: শাহ আমানত আন্তর্জাতিক বিমানবন্দর Shah Amanôt Antôrjatik Bimanbôndôr) este un aeroport...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Medina catre Chittagong

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Medina - Chittagong - Medina

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Arabia Saudita catre Bangladesh

Ai nevoie de bilete ieftine din Chittagong catre Medina? Toate ofertele low-cost sunt aici: Chittagong - Medina

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Medina (MED) - Chittagong (CGP) - Medina (MED).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Medina catre Chittagong?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Medina - Chittagong. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Chittagong.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Medina catre Chittagong?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Medina - Chittagong?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Chittagong?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Bangladesh

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.