Belgrad - New York | Cele mai ieftine zboruri si bilete avion

Cel mai ieftin bilet de avion din Belgrad (BEG) catre New York (NYC), Statele Unite ale Americii este pe 23.03.2021 si pretul este de €216*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 17.01.2021 04:34:37.

Zborul direct Belgrad - New York este operat de Air Serbia pe aeronave de tip Airbus А330-200.

Durata de zbor medie: 10h 10m.

Distanta aeriana din aeroportul Belgrad - Nikola Tesla catre aeroportul New York - John F. Kennedy este de 7,239 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Belgrade BEG
BEG
Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad (sarba: Аеродром Никола Тесла Београд / Aerodrom Nikola Tesla Beograd) sau Aeroportul Belgrad (sarb: Аеродром ...
Vezi aeroport
New York JFK
JFK
Aeroportul International John F. Kennedy (denumit colocvial New York-JFK, New York-Kennedy, Aeroportul Kennedy, JFK Airport, JFK sau Kennedy) este aeroportul international primar c...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Belgrad - New York - Belgrad

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Serbia catre Statele Unite ale Americii

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Belgrad catre New York?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Belgrad - New York. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre New York.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

  • Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
    In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati
    Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Ai nevoie de bilete ieftine catre Belgrad? Toate ofertele low-cost sunt aici: New York - Belgrad

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Belgrad (BEG) - New York (NYC).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Rezervari

Hoteluri - New York

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular