Johannesburg - Victoria Falls | Cele mai ieftine zboruri si bilete avion

Cel mai ieftin bilet de avion din Johannesburg (JNB) catre Victoria Falls (VFA), Zimbabwe este pe 10.03.2021 si pretul este de €211*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 23.01.2021 07:30:39.

Zborul direct Johannesburg - Victoria Falls este operat de South African Airways

Distanta aeriana din aeroportul O.R. Tambo catre aeroportul Victoria Falls este de 927 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Johannesburg JNB
JNB
Vezi aeroport
Victoria Falls VFA
VFA
Aeroportul Victoria Falls este un aeroport international care deserveste industria turistica a Cascadei Victoria si se afla la 18 kilometri sud de orasul Victoria Falls, Zimbabwe.
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Johannesburg catre Victoria Falls

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Johannesburg - Victoria Falls - Johannesburg

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Africa de Sud catre Zimbabwe

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Johannesburg catre Victoria Falls?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Johannesburg - Victoria Falls. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Victoria Falls.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

  • Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
    In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati
    Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Ai nevoie de bilete ieftine catre Johannesburg? Toate ofertele low-cost sunt aici: Victoria Falls - Johannesburg

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Johannesburg (JNB) - Victoria Falls (VFA).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Rezervari

Hoteluri - Victoria Falls

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular