Barcelona → Copenhaga | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Barcelona (BCN) catre Copenhaga (CPH), Danemarca este pe 20 Sep 2021 si pretul este de €22*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 29.07.2021 16:31:25.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Barcelona ⇄ Copenhaga
Avialeasing Barcelona 10 Sep 21 EC 3639 Direct Avialeasing Copenhaga 12 Sep 21 2 zile Direct de la €44 Verifica pretul

Zborul direct Barcelona - Copenhaga este operat de Vueling, EasyJet, Norwegian Air International, Norwegian Air, Scandinavian Airlines pe aeronave de tip Airbus A320, Airbus А320, Airbus A319, Airbus А321, Boeing 737-800, Airbus A320 NEO.

Durata de zbor medie: 3h 5m.

Zile active: Luni incepand cu 2 August. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Barcelona catre Copenhaga

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Barcelona - El Prat catre aeroportul Copenhaga - Kastrup este de 1,768 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Barcelona BCN
BCN
Aeroportul Barcelona – El Prat Aeroportul Josep Tarradellas (in catalana: Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, spaniola: Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat), numit anterior Barc...
Vezi aeroport
Copenhagen CPH
CPH
Aeroportul Copenhaga, Kastrup (in daneza: Københavns Lufthavn, Kastrup) este principalul aeroport international care deserveste Copenhaga, Danemarca, restul Zeelandei, Regiunea Øresund si o mare par...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Barcelona - Copenhaga - Barcelona

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Spania catre Danemarca

Ai nevoie de bilete ieftine din Copenhaga catre Barcelona? Toate ofertele low-cost sunt aici: Copenhaga - Barcelona

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Barcelona (BCN) - Copenhaga (CPH) - Barcelona (BCN).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Barcelona catre Copenhaga?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Barcelona - Copenhaga. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Copenhaga.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Barcelona catre Copenhaga?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Barcelona - Copenhaga?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Copenhaga?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Danemarca