Palma de Mallorca → Tel Aviv | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Palma de Mallorca (PMI) catre Tel Aviv (TLV), Israel este pe 02 Mar 2022 si pretul este de €203*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 02.12.2021 18:09:56.

Zborul direct Palma de Mallorca - Tel Aviv este operat de Israir Airlines pe aeronave de tip Boeing 737-800.

Durata de zbor medie: 4h 20m.

Program zboruri directe din Palma de Mallorca catre Tel Aviv

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Palma de Mallorca - Son Sant Joan catre aeroportul Tel Aviv - Ben Gurion este de 3,001 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Palma de Mallorca PMI
PMI
Aeroportul Palma de Mallorca (in catalana: Aeroport de Palma de Mallorca, spaniola: Aeropuerto de Palma de Mallorca, cunoscut si sub numele de Aeroportul Son Sant Joan sau Aeroport de Son Sant Joan) e...
Vezi aeroport
Tel Aviv TLV
TLV
Aeroportul Ben Gurion (ebraica: נמל התעופה בן-גוריון), cunoscut in mod obisnuit prin acronimul sau ebraic sub numele de Natbag (נתב״ג), este principalul aeroport international al...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Palma de Mallorca catre Tel Aviv

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Palma de Mallorca - Tel Aviv - Palma de Mallorca

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Tel Aviv catre Palma de Mallorca? Toate ofertele low-cost sunt aici: Tel Aviv - Palma de Mallorca

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Palma de Mallorca (PMI) - Tel Aviv (TLV) - Palma de Mallorca (PMI).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Palma de Mallorca catre Tel Aviv?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Palma de Mallorca - Tel Aviv. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Tel Aviv.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Palma de Mallorca catre Tel Aviv?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Palma de Mallorca - Tel Aviv?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Tel Aviv?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Israel

Cele mai ieftine zboruri dus din Spania catre Israel

Barcelona Tel Aviv
Israel
Escala
15 Dec 2021
de la €24
Madrid Tel Aviv
Israel
Escala
09 Dec 2021
de la €33
Malaga Tel Aviv
Israel
Escala
07 Dec 2021
de la €26
Ibiza Tel Aviv
Israel
Escala
29 Dec 2021
de la €45
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.