Antalya → Chisinau | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Antalya (AYT) catre Chisinau (KIV), Moldova este pe 18 Oct 2021 si pretul este de €52*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 13:03:44.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Antalya ⇄ Chisinau
Pegasus Airlines Antalya 20 Iun 21 PC 470 Direct Pegasus Airlines Chisinau 26 Iun 21 7 zile Direct de la €163 Verifica pretul

Zborul direct Antalya - Chisinau este operat de Pegasus Airlines

Zile active: Sâmbătă incepand cu 19 Iunie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Antalya catre Chisinau

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Antalya catre aeroportul Chisinau este de 1,126 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Antalya AYT
AYT
Aeroportul Antalya (turc: Antalya Havalimanı) este un aeroport international situat la 13 km (8,1 mi) nord-est de centrul orasului Antalya, Turcia. Este o destinație majora in timpul sezonului europ...
Vezi aeroport
Chisinau KIV
KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara care gestioneaza zboruri de pasageri programate. Ace...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Antalya - Chisinau - Antalya

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Antalya - Chisinau

Cele mai ieftine zboruri dus din Turcia catre Moldova

Ai nevoie de bilete ieftine din Chisinau catre Antalya? Toate ofertele low-cost sunt aici: Chisinau - Antalya

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Antalya (AYT) - Chisinau (KIV) - Antalya (AYT).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare