Sharjah → Sarajevo | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Sharjah (SHJ) catre Sarajevo (SJJ), Bosnia si Hertegovina este pe 31 Iul 2021 si pretul este de €201*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 25.07.2021 17:56:21.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Sharjah ⇄ Sarajevo
Air Arabia Sharjah 12 Aug 21 G9 313 Direct Air Arabia Sarajevo 18 Aug 21 6 zile Direct de la €484 Verifica pretul

Zborul direct Sharjah - Sarajevo este operat de Air Arabia pe aeronave de tip Airbus А320, Airbus А321.

Durata de zbor medie: 5h 50m.

Zile active: Duminică incepand cu 25 Iulie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Sharjah catre Sarajevo

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Sharjah catre aeroportul Sarajevo este de 3,930 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Sharjah SHJ
SHJ
Aeroportul Sharjah (araba: مطار الشارقة) este un aeroport situat la 13 km est-sud-est de Sharjah, Emiratele Arabe Unite. Aeroportul este baza a companiei aeriene low-cost Air Arabia.
Vezi aeroport
Sarajevo SJJ
SJJ
Aeroportul International Sarajevo (bosniaca: aerodromul Međunarodni Sarajevo / Међународни аеродром Сарајево); cunoscut si sub numele de Aeroportul Butmir, este principalul...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Sharjah - Sarajevo - Sharjah

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Sharjah - Sarajevo

Cele mai ieftine zboruri dus din Emiratele Arabe Unite catre Bosnia si Hertegovina

Ai nevoie de bilete ieftine din Sarajevo catre Sharjah? Toate ofertele low-cost sunt aici: Sarajevo - Sharjah

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Sharjah (SHJ) - Sarajevo (SJJ) - Sharjah (SHJ).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Sharjah catre Sarajevo?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Sharjah - Sarajevo. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Sarajevo.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Sharjah catre Sarajevo?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Sharjah - Sarajevo?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Sarajevo?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Bosnia si Hertegovina