Dubai → Colombo | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Dubai (DXB) catre Colombo (CMB), Sri Lanka este pe 11 Aug 2021 si pretul este de €159*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.06.2021 06:54:27.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Dubai ⇄ Colombo
Srilankan Airlines Dubai 08 Noi 21 UL 226 Direct Srilankan Airlines Colombo 20 Noi 21 12 zile Direct de la €315 Verifica pretul

Zborul direct Dubai - Colombo este operat de Emirates Airlines

Zile active: Luni incepand cu 1 Noiembrie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Dubai catre Colombo

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Dubai catre aeroportul Colombo - Bandaranaike este de 3,288 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Dubai DXB
DXB
Aeroportul international din Dubai (araba: مطار دبي الدولي) este aeroportul international principal din Dubai, Emiratele Arabe Unite si este cel mai aglomerat aeroport din lume dupa trafi...
Vezi aeroport
Colombo CMB
CMB
Aeroportul International Colombo, cunoscut si sub denumirea de Bandaranaike Airport si local ca Aeroportul Katunayake, este principalul aeroport international care serveste Sri Lanka. Este situat in s...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Dubai - Colombo - Dubai

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Dubai - Colombo

Cele mai ieftine zboruri dus din Emiratele Arabe Unite catre Sri Lanka

Ai nevoie de bilete ieftine din Colombo catre Dubai? Toate ofertele low-cost sunt aici: Colombo - Dubai

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Dubai (DXB) - Colombo (CMB) - Dubai (DXB).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Dubai catre Colombo?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Dubai - Colombo. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Colombo.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Dubai catre Colombo?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Dubai - Colombo?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Colombo?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Sri Lanka