Entebbe → Kisumu | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Entebbe (EBB) catre Kisumu (KIS), Kenya este pe 04 Mar 2022 si pretul este de €51*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 04.12.2021 10:35:19.

Zborul direct Entebbe - Kisumu este operat de AirKenya Express pe aeronave de tip DeHavilland DHC-6 T.

Durata de zbor medie: 1h 0m.

Zile active: Miercuri incepand cu 8 Decembrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Entebbe catre Kisumu

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Entebbe catre aeroportul Kisumu este de 256 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Entebbe EBB
EBB
Aeroportul international Entebbe este principalul aeroport international din Uganda. Acesta este situat la aproximativ 6 kilometri sud-vest de orasul Entebbe, pe malul nordic al lacului Victoria. Ac...
Vezi aeroport
Kisumu KIS
KIS
Aeroportul international Kisumu este un aeroport din Kisumu, Kenya. Este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Kenya si al patrulea aeroport international al tarii. Aeroportul este prevazut pent...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Entebbe catre Kisumu

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Entebbe - Kisumu - Entebbe

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Kisumu catre Entebbe? Toate ofertele low-cost sunt aici: Kisumu - Entebbe

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Entebbe (EBB) - Kisumu (KIS) - Entebbe (EBB).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Entebbe catre Kisumu?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Entebbe - Kisumu. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Kisumu.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Entebbe catre Kisumu?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Entebbe - Kisumu?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Kisumu?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Kenya

Cele mai ieftine zboruri dus din Uganda catre Kenya

Entebbe Nairobi
Kenya
Direct
03 Ian 2022
de la €124
Entebbe Mombasa
Kenya
Escala
05 Dec 2021
de la €136
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.