Kiev → Split | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Kiev (IEV) catre Split (SPU), Croatia este pe 13 Iul 2021 si pretul este de €29*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.06.2021 07:22:51.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Kiev ⇄ Split
SkyUp Kiev 01 Sep 21 PQ 8801 Direct SkyUp Split 15 Sep 21 14 zile Direct de la €176 Verifica pretul

Zborul direct Kiev - Split este operat de WindRose

Zile active: Sâmbătă incepand cu 3 Iulie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Kiev catre Split

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Kiev - Boryspil catre aeroportul Split - Zracna luka este de 1,338 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Kyiv KBP
KBP
Aeroportul International Boryspil (ucrainean: Міжнародний аеропорт «Бориспіль») este un aeroport international din Boryspil, la 29 km (18 mi) la est de Kiev, capitala Ucr...
Vezi aeroport
Split SPU
SPU
Aeroportul Split (croat: Zračna luka Split), cunoscut si sub numele de Aeroportul Resnik (Zračna luka Resnik), este aeroportul international care deserveste orasul Split, Croatia. Acesta este situa...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Kiev - Split - Kiev

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Ucraina catre Croatia

Ai nevoie de bilete ieftine din Split catre Kiev? Toate ofertele low-cost sunt aici: Split - Kiev

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Kiev (IEV) - Split (SPU) - Kiev (IEV).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Kiev catre Split?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Kiev - Split. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Split.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Kiev catre Split?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Kiev - Split?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Split?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Croatia