Ivano-Frankivsk → Chisinau | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Ivano-Frankivsk (IFO) catre Chisinau (KIV), Moldova este pe 21 Ian 2022 si pretul este de €159*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.01.2022 04:20:56.

Distanta aeriana din aeroportul Ivano-Frankivsk catre aeroportul Chisinau este de 382 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Ivano-Frankovsk IFO
IFO
Aeroportul International Ivano-Frankivsk (in limba ucraineana Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ) este un aeroport din Ivano-Frankivsk, Ucraina, situat la 4.4 km d...
Vezi aeroport
Chisinau KIV
KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara care gestioneaza zboruri de pasageri programate. Ace...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Ivano-Frankivsk catre Chisinau

Ivano-Frankivsk Chisinau
Moldova
Escala
21 Ian 2022
de la €159

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Ivano-Frankivsk - Chisinau - Ivano-Frankivsk

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Ivano-Frankivsk - Chisinau

Ai nevoie de bilete ieftine din Chisinau catre Ivano-Frankivsk? Toate ofertele low-cost sunt aici: Chisinau - Ivano-Frankivsk

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Ivano-Frankivsk (IFO) - Chisinau (KIV) - Ivano-Frankivsk (IFO).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Ivano-Frankivsk catre Chisinau?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Ivano-Frankivsk - Chisinau. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Chisinau.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Ivano-Frankivsk catre Chisinau?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Chisinau?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Moldova

Cele mai ieftine zboruri dus din Ucraina catre Moldova

Kiev Chisinau
Moldova
Escala
17 Feb 2022
de la €25
Odesa Chisinau
Moldova
Escala
31 Ian 2022
de la €36
Liov Chisinau
Moldova
Escala
20 Feb 2022
de la €46
Dnipro Chisinau
Moldova
Escala
09 Feb 2022
de la €96
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.