Odesa → Abu Dhabi | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Odesa (ODS) catre Abu Dhabi (AUH), Emiratele Arabe Unite este pe 03 Iul 2021 si pretul este de €52*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 25.06.2021 03:02:58.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Odesa ⇄ Abu Dhabi
Wizz Air Abu Dhabi Odesa 24 Oct 21 5W 7002 Direct Wizz Air Abu Dhabi Abu Dhabi 28 Oct 21 4 zile Direct de la €149 Verifica pretul

Zborul direct Odesa - Abu Dhabi este operat de Wizz Air.

Zile active: Vineri incepand cu 3 Septembrie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Distanta aeriana din aeroportul Odesa catre aeroportul Abu Dhabi este de 3,244 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Odesa ODS
ODS
Aeroportul International Odesa (ucraineana: Міжнародний аеропорт «Одеса») este un aeroport international din Odesa (Odessa), al treilea oras ca marime al Ucrainei, situat la ...
Vezi aeroport
Abu Dhabi AUH
AUH
Aeroportul International Abu Dhabi (araba: مطار أبو ظبي الدولي) este un aeroport international din Emiratul Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Aeroportul, situat la 30,6 km (...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Odesa - Abu Dhabi - Odesa

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Odesa - Abu Dhabi

Cele mai ieftine zboruri dus din Ucraina catre Emiratele Arabe Unite

Ai nevoie de bilete ieftine din Abu Dhabi catre Odesa? Toate ofertele low-cost sunt aici: Abu Dhabi - Odesa

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Odesa (ODS) - Abu Dhabi (AUH) - Odesa (ODS).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Odesa catre Abu Dhabi?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Odesa - Abu Dhabi. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Abu Dhabi.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Odesa catre Abu Dhabi?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Odesa - Abu Dhabi?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Abu Dhabi?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Emiratele Arabe Unite