Belfast → Burgas | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Belfast (BFS) catre Burgas (BOJ), Bulgaria este pe 25 Ian 2022 si pretul este de €168*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 25.10.2021 19:23:42.

Zborul direct Belfast - Burgas este operat de Jet2.com pe aeronave de tip Boeing 737-800.

Durata de zbor medie: 3h 50m.

Zile active: Vineri incepand cu 29 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Belfast catre Burgas

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Belfast catre aeroportul Burgas este de 2,783 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Belfast BFS
BFS
Aeroportul International Belfast este situat la 21,5 km nord-vest de Belfast, in Irlanda de Nord. Fost cunoscut sub numele de Aeroportul Aldergrove, dupa satul Aldergrove din apropiere, Belfast Inter...
Vezi aeroport
Burgas BOJ
BOJ
Aeroportul Burgas (bulgara: Летище Бургас, romanizat: Letishte Burgas) este un aeroport international din sud-estul Bulgariei si al doilea aeroport ca marime din tara. Aeroportul este sit...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Belfast catre Burgas

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Belfast - Burgas - Belfast

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Belfast - Burgas

Ai nevoie de bilete ieftine din Burgas catre Belfast? Toate ofertele low-cost sunt aici: Burgas - Belfast

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Belfast (BFS) - Burgas (BOJ) - Belfast (BFS).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Belfast catre Burgas?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Belfast - Burgas. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Burgas.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Belfast catre Burgas?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Belfast - Burgas?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Burgas?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Bulgaria

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.