Ho Și Min → Busan | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Ho Și Min (SGN) catre Busan (PUS), Coreea de Sud este pe 20 Iul 2021 si pretul este de €128*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 20.04.2021 00:16:17.

Zborul direct Ho Și Min - Busan este operat de Vietnam Airlines, Air Busan pe aeronave de tip Airbus А321.

Durata de zbor medie: 4h 55m.

Zile active: Vineri incepand cu 9 Iulie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate)

Program zboruri directe din Ho Și Min catre Busan

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Tan Son Nhat catre aeroportul Gimhae este de 3,523 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Ho Chi Minh City SGN
SGN
Aeroportul international Tan Sơn Nhất (vietnamez: San bay quốc tế Tan Sơn Nhất sau Cảng hàng không quốc tế Tan Sơn Nhất) este cel mai aglomerat aeroport din Vietnam. Acesta serve...
Vezi aeroport
Busan PUS
PUS
Aeroportul International Gimhae (coreean: 김해 국제 공항), cunoscut in mod obisnuit ca Aeroportul Gimhae (fost Aeroportul International Kimhae) este situat pe capatul vestic al Busanului, Coreea...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Ho Și Min catre Busan

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Ho Și Min - Busan - Ho Și Min

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Vietnam catre Coreea de Sud

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Ho Și Min catre Busan?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Ho Și Min - Busan. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Busan.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Ho Și Min catre Busan?

Biletele de avion se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Ho Și Min - Busan?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Busan?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Coreea de Sud


Ai nevoie de bilete ieftine din Busan catre Ho Și Min? Toate ofertele low-cost sunt aici: Busan - Ho Și Min

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Ho Și Min (SGN) - Busan (PUS) - Ho Și Min (SGN).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular