Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Bermuda - 21.01.21

Populatie: 62,149 Cazuri azi: 0 Active/Milion: 982 Populatie infectata: %0.098

Bermuda

Informatia este tradusa din Engleza. Vedeti originalul pentru cea mai exacta informatie. Vezi in engleza

  1. Pasagerii și echipajul companiei aeriene trebuie să aibă o autorizație de călătorie aprobată obținut cel mult 3 zile înainte de plecare. Autorizația poate fi obținută la https://www.gov.bm/coronavirus-travellers și trebuie să fie prezentat în momentul plecare.
  • Acest lucru nu se aplică echipajului companiei aeriene care stau mai puțin de 24 de ore.
  1. Locuitorii din Bermuda sunt supuse unor controale medicale și de carantină. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați site-ul https://www.gov.bm/coronavirus-travellers .
  2. Pasagerii și echipajul companiei aeriene care sosesc din Regatul Unit, sau care au vizitat Regatul Unit în ultimele 14 de zile sunt supuse unui test de coronavirus (COVID-19) PCR la sosire și carantină timp de 4 zile. Acestea vor fi eliberate din carantină după ce a primit un rezultat negativ la testul coronavirus (COVID-19) PCR făcut în ziua 4.
  3. echipajului companie aeriană care stau mai puțin de 24 de ore sunt supuse carantină într-un hotel cameră până la următoarea lor zbor.
  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular