Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Curaçao - 22.01.21

Populatie: 164,468 Cazuri azi: 6 Active/Milion: 651 Populatie infectata: %0.065

Curaçao

Informatia este tradusa din Engleza. Vedeti originalul pentru cea mai exacta informatie. Vezi in engleza

 1. Pasagerii trebuie să prezinte un card digital de imigrare imprimate și un Locator Card de sănătate publică completat de cel mult 48 de ore înainte de plecare la https: // dicardcuracao. com / portal .
 2. Pasagerii trebuie să aibă un certificat medical imprimat cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului PCR. Testul trebuie să fi fost luate cel mult 72 de ore înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare
 • Acest lucru nu se aplică:.
  • pasagerii cu vârsta mai mică de 7 ani;
  • pasagerii care sosesc din Anguilla, Antigua și Barbuda, Aruba, Bermude, Bonaire, St. Eustatius și Saba, Cayman Isl., Dominica, franceză Indiile de Vest (doar Sf. Bartolomeu și Sf. Martin), Grenada, Montserrat, St. Kitts și Nevis, St. Lucia, St. Maarten, St. Vincent și Grenadine, Turks și Caicos Isl., sau Virgin Isl. (Britanic). Ei trebuie să fi fost ședere într-una din aceste țări în ultimele 14 zile.
 1. Pasagerii trebuie să aibă o asigurare medicală pentru acopere costurile medicale.
 • Acest lucru nu se aplică rezidenților din Curacao.
 1. Pasagerii ar putea face obiectul la Coronavirus (COVID-19) testul PCR la sosire.
 2. Pasagerii sunt supuse screening-ul medical la sosire.
 3. echipajul Airline sunt supuse carantină până la următoarea lor zbor.
 • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular