Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Gabon - 22.01.21

Populatie: 2,254,736 Cazuri azi: 158 Active/Milion: 137 Populatie infectata: %0.014

Gabon

Informatia este tradusa din Engleza. Vedeti originalul pentru cea mai exacta informatie. Vezi in engleza

  1. Pasagerii care sosesc din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda (Rep.), Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania , Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie nu au voie să intre.
  • Acest lucru nu se aplică cetățenilor și rezidenților Gabon.
  1. Pasagerii trebuie să aibă un certificat medical cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului PCR emis cu cel mult 5 zile înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare.
  • Acest lucru nu se aplică în cazul pasagerilor mai mic de 6 ani.
    Pasagerii sunt supuse izolării auto- timp de 14 zile.
  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular