Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Grenada - 05.03.21

Populatie: 112,874 Cazuri azi: 0 Active/Milion: 0 Populatie infectata: %0.000

Grenada

Data ultimei actualizări: 1 martie 2021

STARE DE URGENȚĂ: DA

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

  • Este interzisă debarcarea de pe vasele de croazieră.
  • Este obligatorie completarea unei declarații de sănătate și înregistrarea pe aplicația de monitorizare a contactelor, ambele disponibile la https://covid19.gov.gd/wp-content/uploads/2020/07/HEALTH_DEC_FORM.pdf.
  • Este obligatorie obținerea, înainte de efectuarea deplasării, a autorizației de călătorie disponibilă online la https://travelauth.health.gov.gd/.
  • Persoanele care sosesc din România trebuie să prezinte un test molecular cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de sosire, precum și o rezervare pentru minim 5 nopți într-o unitate de cazare certificată în care trebuie să rămână minim 5 zile în carantină. În a 4-a zi vor fi retestați pentru a putea ieși din carantină, iar în caz de refuz, călătorii trebuie să rămână în izolare la locul de cazare. Este obligatorie plata unei taxe de 410 EC (150 USD) pentru efectuarea celui de-al doilea test, fie online, pe platforma pay.gov.gd, fie la sosirea pe Aeroportul Internațional Maurice Bishop.
  • La îmbarcarea pentru zborul către Grenada trebuie prezentate copii ale autorizației de călătorie și rezultatul negativ al testului.
  • Este obligatorie deținerea unei rezervări confirmate pentru minim 7 nopți. Lista cazărilor autorizate este disponibilă la: https://www.puregrenada.com/pure-safe-travels/.
  • Turiștii vor suporta toate cheltuielile ocazionate de testare și carantină.
  • Informații de interes pentru turiști sunt disponibile la: https://covid19.gov.gd/travel/.

EXCEPȚII ȘI PREVEDERI PRIVIND TRANZITUL:

  • Sunt permise zborurile cargo și cele care transportă personal medical, cu aprobare.

Date de contact ale Ambasadei României în Cuba: AICI.

  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular